Køreskole Århus

Ny Handicapscooter?

Hvis du leder efter en leverandør der har et kæmpe udvalg af handicapscooter og vitterligt er spcialister på det felt? Så har vi her fundet en hjemmeside der har alt i handicapscooterer virksomheden hjælper i det hele taget folk med handicap og øger mobilitet såvel udenfor som indenfor f.eks. ved fjernelse af dørtrin

Hvis du er gangbesværet finder du her et firma der er specialiseret i hjælpemidler til handicappede , få den bedste rådgivning om  handicapscooter her.

Nogle steder kaldes en handicapscooter også for en el scooter, så for ikke at skabe misforståelse udvalget af el scooter altså på samme måde enestående her .

Samme virksomhed er i det hele taget specialiseret i at hjælpe folk med handicappede. Således er de specialister i at hjælpe til med at hvis du har kørestol og behov for at få fjernet dørtrin, så er de eksperter i fjernelse af dørtrin. Dertil er det muligt at bestille virksomheden til at hjælpe med at montere stålramper til kørestolsbrugere .

 

Mini Crosser – har du en mini crosser og eller har du investeret i en mini crosser så kan du også her bestille eftersyn af din mini crosser

 

ramper: #