Hagesmæk, Hjertepude, Nuby

Man kunne måske fristes til at tro, at en Hagesmæk bare er en Hagesmæk, men faktisk findes de i flere forskellige former. Her i denne webshop kan man både få bandanahagesmækker, lange hagesmækker, hagesmækker med opsamler, hagesmækker med ærmer og meget mere. Så finder du nemt den ideelle Hagesmæk til dit barn.

Hagesmæk eller Hjertepude?

Hvis du er bange for, at dit barn får et fladt baghoved, så kan du med fordel lade dit barn benytte en såkaldt Hjertepude. På deres hjemmeside kan du se hvordan en sådan ser ud. Her kan du læse om alle fordelene ved en Hjertepude, der bl.a. er at babyen stadig er fri til, at bevæge hovedet. Og så kan den endda også senere bruges som stolepude.

Eller søger du Nuby?

Kvalitet til dine børn behøver ikke, at koste mere end andre produkter. Dette synes at være mottoet hos det kvalitetsbevidste og sikre brand Nuby. Her i webshoppen finder du bl.a. ergonomiske spisesæt og drikkeflasker. Deres produkter er fri for bl.a. PVC og phthalater og godkendte efter det europæiske direktiv 2001/95/EF og dette kan man læse mere om på deres hjemmeside.